Windy elektryczne towarowe małe – gastronomiczne

Winda w kuchni

Załadowanie

  • jednosronne
  • przeciwlegle
  • po stronie przekątnej

Maszynownia

  • nad szybem
  • obok szybu
  • pod szybem

Udżwig

  • 50kg
  • 100kg
  • 300kg

Prędkość podnoszenia

  • v=0,20 m/s
  • v=0,25 m/s
  • v=0,30 m/s
  • v=0,45 m/s

Standardowe wymiary kabiny

  • min. szerokość 300 mm
  • max. szerokość 1000 mm
  • min. głębokość 320 mm
  • max. głębokość 100 mm
  • min. wysokość 600 mm

Przykładowe kabiny

Dla architektów

z maszynownią boczną

z kabiną przelotową pod kątem 90°

z kabiną nieprzelotową lub przelotową na wprost

Dżwig towarowy mały

Dżwig towarowy mały

Dżwig towarowy mały